JOICO Slovenija

V postopku registracije uporabnikov spletnega mesta joico.si (»spletno mesto«) moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke. Politika zasebnosti opredeljuje  način in metode, ki jih uporabljamo v povezavi z varovanjem ter zbiranjem, uporabo in posredovanjem vaših osebnih podatkov. Ponudnik spletnega mesta bo z vašimi osebnimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Z registracijo na spletnem mestu soglašate z načinom ravnanja z vašimi osebnimi podatki, ki je opisan v politiki zasebnosti.

Osebni podatki

Osebni podatki, na katere se nanaša ta politika zasebnosti so vsi podatki, s katerimi vas lahko prepoznamo, preko katerih vas lahko kontaktiramo. Ti podatki so ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov in morebitni drugi povezani osebni podatki. 
Ponudnik spletnega mesta lahko zbira tudi določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP, prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto. Podatke, ki ste nam jih zaupali, lahko dopolnimo z javno dostopnimi podatki.

Namen zbiranja

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji na naši strani bomo uporabljali za namene komuniciranja z vami in za posredovanje različnih sporočil, povezanih s poslovanjem, delovanjem in razvojem spletnega mesta. Vpogled v vaše podatke in njihovo posodabljanje je dovoljeno le vam in pooblaščenim osebam. Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam za noben namen, ki ni določen v politiki zasebnosti ali za katerega ne bomo dobili vašega soglasja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Odgovornost

Vsak uporabnik odgovarja za resničnost in točnost osebnih podatkov, ki nam jih posreduje. Strogo prepovedana je naročanje blaga ali storitev z uporabo tujega imena ali uporaba osebnih podatkov tretjih oseb.

Spletna stran vsebuje povezave na druge spletne strani, na katerih vsebino in delovanje nima vpliva. Politika zasebnosti teh strani se lahko od naše razlikuje, zato ponudnik spletnega mesta ne odgovarja za njihovo politiko ravnanja z osebnimi podatki.

Spremembe politike zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. Ko to storimo, bomo ustrezno spremenili datum zadnje spremembe, prikazan na Politiki zasebnosti. O pomembnih spremembah vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na našem spletnem mestu.

Obvestila

Kolikor želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, nam to prosim sporočite na [email protected]  

Datum: 01.01.2023 

Boko d.o.o., Ljubljana