JOICO Slovenija

1975

To leto predstavlja pomemben korak v indutriji lasne kosmetike: to je pomemben začetek Joico Profesionalne nege las, ki ga je ustanovil frizer iz Južne Kalifornije.

Ime Joico pomeni :
 

  • neoporečnost
  • zdrave lase
  • visok standard kakovosti
  • izvrstna kakovost izdelkov
  • izredno učinkovit postopek obnove


 

1984

To je leto rojstva Joicove lastne formule Triamin Complex, ki omogoča popolno obnovo od kutikule (povrhnjice) tja do korteksa, tako da posnema točno razmerje vseh 19 aminokislin, ki se nahajajo v naravnem lasu in upošteva tudi vse ustrezne molske mase od 150-1800.1992“Če nadzoruješ kutikulo, nadzoruješ tudi neokrnjenost las”. To odkritje je spodbudilo Joicove raziskovalce, da so razvili še bolj napredno formulo z imenom Catonic Triamin Complex. Pri uporabi formule Catonic Triamin Complex in Triamine Complex Joico jamči temeljito in popolno obnovo las.
 

1993

Ustanovitev distribucijskega centra na Nizozemskem z namenom raziskovanja evropskih, afriških in srednje-vzhodnih trgov.
 

1999

Najustreznejše molske mase za obnovo so M (MWS) 150-2500 (in vse vmesne mase) in te omogočajo najboljšo obnovo las.
 

Nov začetek v letu 2002

Shiseido, ki je vodilno na področju nege kože, se je združilo s podjetjem Joico International, da bi tako ustanovili novo profesionalno družino za nego las in pripravili pot neskončnim možnostim za širitev in nove raziskave za prihodnost »umetnosti zdravih las«.
 

2005

Novo vrednost, ki jo je Shiseido prinesel našemu podjetju v preteklih letih, so njihove izkušnje, njihova strast in priznanje za umetnost in umetnine. Danes je Joico zastopan v več kot 60 državah po vsem svetu in je priznan kot dober partner za frizerje vsega sveta. Imamo močan podporni sistem, ki neprestano podpira in navdihuje frizerje, predani smo tudi svojim partnerjem po vsem svetu, naši filozofiji in viziji prihodnosti.
»Umetnost zdravih las« je naše vodilo danes in bo tudi v prihodnosti ostalo.